প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডি এম ডি কেৰ প্ৰতিষ্ঠাপক বিজয়কান্তৰ মৃত্যুত প্ৰধান মন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
28 DEC 2023 11:06AM by PIB Guwahati
ডি এম ডি কেৰ প্ৰতিষ্ঠাপক আৰু প্ৰবীণ অভিনেতা শ্ৰী বিজয়কান্তৰ মৃত্যুত প্ৰধান মন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীযে আজি শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
তামিলনাডুৰ ৰাজনৈতিক ক্ষেত্ৰখনত মচিব নোৱাৰা চিহ্ন ৰাখি যোৱা শ্ৰী বিজয়কান্তে আগবঢ়াই যোৱা ৰাজহুৱা সেৱা তেওঁ স্মৰণ কৰে।
প্ৰধান মন্ত্ৰীয়ে ' X ' ত এটা পোষ্টত এনেদৰে কয়:
'তিৰু বিজয়কান্ত জীৰ মৃত্যুৰ বাতৰিত গভীৰ দুখ পাইছো। তামিল চলচ্চিত্ৰৰ অভিনেতা জনে তেওঁৰ অভিনয় প্ৰতিভাৰে দৰ্শকৰ অন্তৰ জয় কৰিছিল। ৰাজনৈতিক নেতা হিচাপে ৰাজহুৱা সেৱাত উৎসৰ্গিত আছিল তেওঁ আৰু তামিলনাডুৰ ৰাজনৈতিক ক্ষেত্ৰখনত স্থায়ী প্রভাৱ ৰাখি থৈ গৈছে। তেওঁৰ মৃত্যুৱে সৃষ্টি কৰা শূন্যতা পূৰণ কৰাটো কঠিন হব। তেওঁ আছিল ঘনিষ্ঠ বন্ধু আৰু পাৰ হৈ যোৱা সময় চোৱাত তেওঁৰ লগত হোৱা বাৰ্তালাপ স্মৰণ কৰিছো। আজি দুখৰ সময়ত তেওঁৰ পৰিয়াল, সমৰ্থক আৰু অজস্ৰ অনুগামীৰ প্ৰতি সহমৰ্মিতা প্ৰকাশ কৰিছো। ওম শান্তি।'

Prime Minister's Office
PM expresses passing away of DMDK founder Vijayakanth
28 DEC 2023 11:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today condoled the demise of DMDK founder and veteran actor Shri Vijayakanth.
He remembered Shri Vijayakanth for his public service that left an indelible mark on Tamil Nadu's political landscape.
The Prime Minister posted on X:
"Extremely saddened by the passing away of Thiru Vijayakanth Ji. A legend of the Tamil film world, his charismatic performances captured the hearts of millions. As a political leader, he was deeply committed to public service, leaving a lasting impact on Tamil Nadu’s political landscape. His passing leaves a void that will be hard to fill. He was a close friend and I fondly recall my interactions with him over the years. In this sad hour, my thoughts are with his family, fans and numerous followers. Om Shanti."