প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পাখৎপা মাইপাকপা ওন্থোক্নবা, একজাম ৱারিয়রশিং মোমোন মীনোক অমগা লোয়ননা পরিক্ষা থানবা পরিক্ষা পে চার্চানা পান্দম থম্লি: প্রধান মন্ত্রী
14 DEC 2023 9:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি পাখৎপা অসি মাইপাকপা ওন্থোক্নবা, একজাম ৱারিয়রশিং মোমোন মীনোক অমগা লোয়ননা পরিক্ষা থানবা পরিক্ষা পে চার্চানা পান্দম থম্লি।
এক্স পোস্ত অমদা, পরিক্ষা পে চার্চা ২০২৪ শরুক য়ানবা ইজুকেসন মিনিস্ত্রিনা মহৈরোয়শিং, ওজাশিং অমসুং মমা-মপাশিংদা তকশিনখি।
মখাদা পীরিবা ৱেবসাইত অসিদা চঙদুনা মীওই অমনা হেক্তা শরুক য়াবা য়াগনি অমসুং ইজুকেসন মিইস্ত্রিগী পোস্ত মতুংইন্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা হকথেংননা ৱারি শানবগী খুদোংচাবা অমা ফংগনি। লিঙ্ক অসি মখাদা পীরি।
https://innovateindia.mygov.in/ppc-2024/
ইজুকেসন মিনিস্ত্রিগী এক্স পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
পাখৎপা অসি মাইপাকপা ওন্থোক্নবা “#ParikshaPeCharcha না পান্দম থম্লি। #ExamWarriors শিং মোমোন মীনোক অমগা লোয়ননা পরিক্ষা থাবা ঙমহনগনি। ঐখোয়গী খন্ন-নৈনবদগী লাইরিক পাবগী অচৌবা পাউতাক অমা ফংবা য়াই, কনানা খঙবা ঙমগনি”।

Prime Minister's Office
Pariksha Pe Charcha aims to transform stress into success, enabling Exam Warriors to ace exams with a smile: Prime Minister
14 DEC 2023 9:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that Pariksha Pe Charcha aims to transform stress into success, enabling Exam Warriors to ace exams with a smile.
In a X post, Ministry of Education urged Students, Teachers and Parents to take part in Pariksha Pe Charcha 2024 activities.
Anybody can participate by visiting the website given below and win a chance to interact directly with Hon'ble PM Shri Narendra Modi as per Education Ministry post. The link is as under.
https://innovateindia.mygov.in/ppc-2024/
Responding to the X post of Ministry of Education, the Prime Minister posted on X;
“#ParikshaPeCharcha aims to transform stress into success, enabling #ExamWarriors to ace exams with a smile. Who knows, the next big study tip might come straight from our interactive session!”