প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পৰীক্ষা পে চৰ্চাই মানসিক চাপক সফলতালৈ ৰূপান্তৰিত কৰাৰ লক্ষ্য ৰাখিছে, যাৰ ফলত পৰীক্ষা যোদ্ধাসকলে হাঁহি হাঁহি পৰীক্ষাৰ সন্মুখীন হ'ব পাৰে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
14 DEC 2023 9:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে পৰীক্ষা পে চাৰ্চাৰ লক্ষ্য হৈছে মানসিক চাপক সফলতালৈ ৰূপান্তৰিত কৰা, যাৰ ফলত পৰীক্ষা যোদ্ধাসকলে হাঁহি হাঁহি পৰীক্ষাৰ সন্মুখীন হ'ব পাৰে।
এটা এক্স পোষ্টত শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ে ছাত্ৰ-ছাত্ৰী, শিক্ষক-শিক্ষয়িত্ৰী আৰু অভিভাৱকসকলক পৰীক্ষ পে চৰ্চা ২০২৪ৰ কাৰ্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
তলত দিয়া ৱেবছাইটটোত গৈ যিকোনো ব্যক্তিয়ে অংশগ্ৰহণ কৰিব পাৰে আৰু শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ পোষ্ট অনুসৰি মাননীয় প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী ডাঙৰীয়াৰ সৈতে পোনপটীয়াকৈ যোগাযোগ কৰাৰ সুযোগ লাভ কৰিব পাৰে। লিংকটো তলত দিয়াৰ দৰে।
https://innovateindia.mygov.in/ppc-2024/
শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ এক্স পোষ্টৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে;
“#ParikshaPeCharcha-ই মানসিক চাপক সফলতালৈ ৰূপান্তৰিত কৰাৰ লক্ষ্য ৰাখিছে, #ExamWarriors সকলক হাঁহি হাঁহি পৰীক্ষাৰ সন্মুখীন হ'বলৈ সক্ষম কৰি তুলিছে। কোনে জানে, পৰৱৰ্তী ডাঙৰ অধ্যয়নৰ টিপছটো হয়তো আমাৰ বাৰ্তালাপৰ বৈঠকৰ পৰাই পোনে পোনে আহিব!”

Prime Minister's Office
Pariksha Pe Charcha aims to transform stress into success, enabling Exam Warriors to ace exams with a smile: Prime Minister
14 DEC 2023 9:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that Pariksha Pe Charcha aims to transform stress into success, enabling Exam Warriors to ace exams with a smile.
In a X post, Ministry of Education urged Students, Teachers and Parents to take part in Pariksha Pe Charcha 2024 activities.
Anybody can participate by visiting the website given below and win a chance to interact directly with Hon'ble PM Shri Narendra Modi as per Education Ministry post. The link is as under.
https://innovateindia.mygov.in/ppc-2024/
Responding to the X post of Ministry of Education, the Prime Minister posted on X;
“#ParikshaPeCharcha aims to transform stress into success, enabling #ExamWarriors to ace exams with a smile. Who knows, the next big study tip might come straight from our interactive session!”