প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পোলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত মহামহিম ড’নাল্ড টাস্কক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
14 DEC 2023 1:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহামহিম ড’নাল্ড টাস্কক পোলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
“অভিনন্দন মহামহিম ড’নাল্ড টাস্ক। আপুনি পোলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জনালোঁ।
আপোনাৰ সৈতে ভাৰত আৰু পোলেণ্ডৰ মাজৰ দীৰ্ঘদিনীয়া আৰু বন্ধুত্বপূৰ্ণ সম্পৰ্ক সুদৃঢ়কৰণৰ অৰ্থে একেলগে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী হৈ উঠিছোঁ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Excellency Donald Tusk on being elected as Prime Minister of Poland
14 DEC 2023 1:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Excellency Donald Tusk on being elected as Prime Minister of Poland.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations, Excellency Donald Tusk on your appointment as Prime Minister of Poland.
I look forward to working together to further deepen the longstanding and friendly relations between India and Poland.”