প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পোলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নরবা দোনাল্দ তক্স থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 DEC 2023 1:08PM by PIB Imphal
পোলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নরবা দোনাল্দ তক্স থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অদোম পোলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী হাপখিবদা, ইকায়খুম্নরবা দোনাল্দ তক্স থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মতম শাংনা লৈরক্লবা ভারত অমসুং পোলেন্দগী মরক্তা লৈনরিবা মরুপ-মপাং ওইবগী মরী অসি মখা তানা হেন্না চেৎশিনহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঐনা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Excellency Donald Tusk on being elected as Prime Minister of Poland
14 DEC 2023 1:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Excellency Donald Tusk on being elected as Prime Minister of Poland.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations, Excellency Donald Tusk on your appointment as Prime Minister of Poland.
I look forward to working together to further deepen the longstanding and friendly relations between India and Poland.”