প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইং 2001গী পার্লিয়ামেন্তকী লান্দাদা থৱাই থাখ্রবা অথৌবশিংগী মফমদা পি.এম.না থম্মোই শেংনা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
13 DEC 2023 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইং 2001গী পার্লিয়ামেন্তকী লান্দাদা থৱাই থাখ্রবা অথৌবশিংগী মফমদা পি.এম.না থম্মোই শেংনা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী Xকী পোস্ততা অসুম্না হায়খিঃ
“ঙসি, ইং 2001গী পার্লিয়ামেন্তকী লান্দাদা থৱাই থাখ্রবা অথৌবশিংবু ঐখোয়না নীংশিংলি অমসুং থম্মোই শেংনা ইকায় খুম্নরি। খুদোংথীবগী মাইয়োক্তা মখোয়না উৎখিবা থৌনা অমসুং কত্থোকপগী থৌওংশিংবু লৈবাক্না মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈগনি”।

Prime Minister's Office
PM pays heartfelt tributes to brave security personnel martyred in the Parliament attack in 2001
13 DEC 2023 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid heartfelt tributes to the brave security personnel who were martyred in the Parliament attack in 2001.
The Prime Minister posted on x:
“Today, we remember and pay heartfelt tributes to the brave security personnel martyred in the Parliament attack in 2001. Their courage and sacrifice in the face of danger will forever be etched in our nation's memory.”