প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তামিলনাডু, অন্ধ্ৰপ্ৰদেশ আৰু পুডুচেৰীত মিচৌং ঘূৰ্ণীত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
06 DEC 2023 12:37PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তামিলনাডু, অন্ধ্ৰপ্ৰদেশ আৰু পুডুচেৰীত মিচৌং ঘূৰ্ণীত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এই ঘূৰ্ণীত আহত বা ক্ষতিগ্ৰস্ত হোৱাসকলৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰি কয় যে কৰ্তৃপক্ষই ক্ষতিগ্ৰস্তসকলক সহায় কৰিবলৈ প্ৰভাৱিত অঞ্চলসমূহত অক্লান্তভাৱে কাম কৰি আছে আৰু পৰিস্থিতি সম্পূৰ্ণৰূপে স্বাভাৱিক নোহোৱালৈকে তেওঁলোকে কাম কৰি যাব।
এটি এক্স প’ষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
তামিলনাডু, অন্ধ্ৰপ্ৰদেশ আৰু পুডুচেৰীত মিচৌং ঘূৰ্ণীত আপোনজনক হেৰুৱাবলগীয়া হোৱা পৰিয়ালসমূহলৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। এই ঘূৰ্ণীত আহত বা ক্ষতিগ্ৰস্ত হোৱাসকলৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিছোঁ। কৰ্তৃপক্ষই ক্ষতিগ্ৰস্তসকলক সহায় কৰিবলৈ প্ৰভাৱিত অঞ্চলসমূহত অক্লান্তভাৱে কাম কৰি আছে আৰু পৰিস্থিতি সম্পূৰ্ণৰূপে স্বাভাৱিক নোহোৱালৈকে তেওঁলোকে কাম কৰি যাব।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to Cyclone Michaung, especially in Tamil Nadu, Andhra Pradesh and Puducherry
06 DEC 2023 12:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to Cyclone Michaung, especially in Tamil Nadu, Andhra Pradesh and Puducherry.
Shri Modi also prayed for those injured or affected in this cyclone and said that authorities are working tirelessly on the ground to assist those affected and will continue their work till the situation fully normalises.
In a X post, the Prime Minister said;
“My thoughts are with the families of those who have lost their loved ones due to Cyclone Michaung, especially in Tamil Nadu, Andhra Pradesh and Puducherry. My prayers are with those injured or affected in the wake of this cyclone. Authorities have been working tirelessly on the ground to assist those affected and will continue their work till the situation fully normalises.”