প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সাইক্লোন মিচুংনা, মরুওইনা তামিল নাদু, অন্ধ্র প্রদেশ অমদি পুদুচেরীদা, পুন্সি কয়া মাঙহনখিবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
06 DEC 2023 12:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাইক্লোন মিচুংনা, মরুওইনা তামিল নাদু, অন্ধ্র প্রদেশ অমদি পুদুচেরীদা, পুন্সি কয়া মাঙহনখিবদা, অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা সাক্লোন অসিনা অশোক অপন নংহল্লবা অমদি অৱাফমদা তাহল্লবশংগীদমক থৌনিখি অমদি ওথোরিতীশিংনা শোকহল্লবা মীওইশিংগী মতেং পাংনবগীদমক লৈমায়দা চোকথবা নাইদনা থবক তৌরি অমসুং মহৌশাগী ফীভমদা হঞ্জিল্লকত্রিবা ফাওবা থবক মখা তানা পায়খৎখিগনি হায়খি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
সাইক্লোন মিচুংনা মরম ওইরগা নুংশিবা মীওই কয়া কায়নখ্রবা মীওইশিং, মরুওইনা তামিল নাদু, অন্ধ্র প্রদেশ অমদি পুদুচেরীগী ইমুংশিংগীদমক ঐনা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। সাইক্লোন অসি লাকপদা অশোক অপন নংহল্লবা অমদি অৱাফমদা তারবশিংগীদমক্তা ঐনা থৌনিজরি‍। ওথোরিতীশিংনা শোকহল্লবা মীওইশিংগী মতেং পাংনবগীদমক লৈমায়দা চোকথবা নাইদনা থবক তৌরি অমসুং মহৌশাগী ফীভমদা হঞ্জিল্লকত্রিবা ফাওবা থবক মখা তানা পায়খৎখিগনি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to Cyclone Michaung, especially in Tamil Nadu, Andhra Pradesh and Puducherry
06 DEC 2023 12:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to Cyclone Michaung, especially in Tamil Nadu, Andhra Pradesh and Puducherry.
Shri Modi also prayed for those injured or affected in this cyclone and said that authorities are working tirelessly on the ground to assist those affected and will continue their work till the situation fully normalises.
In a X post, the Prime Minister said;
“My thoughts are with the families of those who have lost their loved ones due to Cyclone Michaung, especially in Tamil Nadu, Andhra Pradesh and Puducherry. My prayers are with those injured or affected in the wake of this cyclone. Authorities have been working tirelessly on the ground to assist those affected and will continue their work till the situation fully normalises.”