প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুইদেনগী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
01 DEC 2023 8:32PM by PIB Imphal
দুবাইদা পাংথোক্লিবা কোপ ২৮ কী নাকলদা দিশেম্বর ১,২০২৩দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুইদেনগী প্রধান মন্ত্রী উলফ কৃস্তরসনগা লোয়ননা লৈবাক অনিগী মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
দিফেন্স, আর অমসুং দি, ললোন-ইতিক, শেন থাদবা অমসুং ক্লাইমেতকী লমদা মতেং পাংনবা য়াওনা লৈবাক অনিগী মরীশিংগী তোঙান-তোঙানবা হীরমশিংগী মতাংআদ লুচিংবশিংনা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্নখি। ই.য়ু. নোর্দিক কাউন্সিল অমসুং নোর্দিক বালতিক ৮ গ্রুপ য়াওনা লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফম কয়া মখোয়না খন্নখি।
সুইদেন্না মাইপাক্না ই.য়ু কাউন্সিলগী প্রসিদেন্ত ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী কৃস্তরসন থাগৎপা ফোঙদোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the Prime Minister of the Kingdom of Sweden
01 DEC 2023 8:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with H.E. Mr. Ulf Kristersson, Prime Minister of the Kingdom of Sweden, on 1 December 2023, on the sidelines of COP 28 in Dubai.
The leaders held productive discussions on various facets of their bilateral relations, including defence, R&D, trade and investment and climate cooperation. They also discussed regional and multilateral issues including EU, Nordic Council and Nordic Baltic 8 Group.
Prime Minister congratulated Prime Minister Kristersson for Sweden’s successful presidency of the EU Council.