প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুনাইতেদ অরব এমিরেতসকী রাস্ত্রপতিগা লোইননা ফমখিবা মীফম
01 DEC 2023 7:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এ.ই.দা পাংথোকখিবা সি.ও.পি.-২৮ সম্মিতকা ইরোইননা ২০২৩গী দিসেম্বর ১দা য়ুনাইতেদ অরব এমিরেতসকী রাস্ত্রপতি, হিস হাইনেস সৈখ মোহাম্মদ বিন জায়েদ অল নাহয়ানগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হিস হাইনেস, শৈখ মোহাম্মদ বি জায়েদপু সি.ও.পি.-২৮ সম্মিত মাইপাক্না পাংথোকখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না রাস্ত্রপতি মোহাম্মদ বিন জায়েদ অল নাহয়ানবু সি.ও.পি.-২৮তা গ্রীন ক্লাইমেত প্রোগ্রাম (জি.সি.পি.)গী মতাংদা অৱাংবা থাক্কী থৌরম পাংথোকপদা শরুক য়ামিন্নখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিমক্না লৈবাক অনিমক্কী মরক্তা তোঙান-তোঙানবা হিরম কয়া অমগী মতাংদা থম্লিবা অমসুং য়াম্না অচেৎপা মরি অদুবু অমুক হন্না য়েংশিনখি। মখোয়গী মখোয়না ইজরেল-হামাসকী মরক্তা থোক্লিবা ইরাং অসিগী মতাংদসু তাথোক-তাশিন তৌনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মথং থাদা পাংথোক্কদবা ভাইব্রেন্ত গুজরাতকীদমক্তা রাস্ত্রপতি মোহাম্মদ বিন জায়েদ আল নাহয়ানদা চেবাউ পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the United Arab Emirates
01 DEC 2023 7:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with His Highness Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, President of the United Arab Emirates, on 1 December 2023, on the sidelines of COP-28 Summit in the UAE.
Prime Minister congratulated His Highness Sheikh Mohamed bin Zayed for successfully hosting the COP-28 Summit. He also thanked President Mohamed bin Zayed Al Nahyan for co-hosting the high-level event on Green Climate Programme (GCP) at COP-28.
Both leaders reviewed their wide ranging and vibrant bilateral ties. They also exchanged views on Israel-Hamas conflict.
Prime Minister invited President Mohamed bin Zayed Al Nahyan for the Vibrant Gujarat Summit, to be held in India next month.