প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্পেনগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা পেদ্রো সাঞ্চেজ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
17 NOV 2023 6:57PM by PIB Imphal
মহাক স্পেনগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেদ্রো সাঞ্চেজ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোম স্পেনগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা @SanchezCastejon থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তুংগী য়াইফনবা ঐখোয়গী অচেৎপা মরুপ-মপাংগী মরী হেন্না চেৎশীনহন্নবা অমসুং মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা ভারত-স্পেসনী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহনগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Pedro Sánchez for his re-election as Prime Minister of Spain
17 NOV 2023 6:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Pedro Sánchez for his re-election as Prime Minister of Spain.
In a X post, the Prime Minister said;
“Warm congratulations @SanchezCastejon on your re-election as the President of the Government of Spain. Looking forward to further strengthening India-Spain relations, fostering our bond of friendship and cooperation for a bright future.”