প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী অনৌবা চহিনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 NOV 2023 10:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী অনৌবা চহিনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
মালেম পুম্বদা লৈরিবা অনৌবা চহিনা লাকপা অসিবু পাঙথোক্লিবা মীপুম খুদিংমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি , হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি "মীয়াম্না ভোকেল ফোর লোকেল কেম্পেন অসিবু য়াম্না চাউনা মাই পাকপা অমা ওইহন্দুনা চহি অসি য়াম্না অখন্নবা চহি অমা ওইখি।
লোকেলগী পোথোকশিংবু লৈদুনা, অনৌবা চহি অসিনা অনৌবা মঙাল অমা শন্দোক্লি। লাক্কদৌরিবা অনৌবা চহিশিংদসু ঐখোয় খুদিংমক্না চপ মান্ননা থৱাই য়াওনা হোৎনমিন্নদুনা লোকেলগী ভোকেলাইজেসন তৌদুনা চাউখৎপা ভারত অমা শেম্ননবা হোৎনমিন্নরশি।"
শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা X দা থাগৎখিঃ
"মালেম পুম্বদা লৈরিবা অনৌবা চহিনা লাকপা অসিবু পাঙথোক্লিবা ঐহাক্কী ইমুং মনুংগী মীপুম খুদিংমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি। মীয়াম্না ভোকেল ফোর লোকেল কেম্পেন অসিবু য়াম্না চাউনা মাই পাকপা অমা ওইহন্দুনা চহি অসি য়াম্না অখন্নবা চহি অমা ওইখি। লোকেলগী পোথোকশিংবু লৈদুনা, অনৌবা চহি অসিনা অনৌবা মঙাল অমা শন্দোক্লি। লাক্কদৌরিবা অনৌবা চহিশিংদসু ঐখোয় খুদিংমক্না ভোকেল ফোর লোকেলদা চপ মান্ননা থৱাই য়াওনা হোৎনমিন্নদুনা চাউখৎপা ভারত অমা শেম্ননবা হোৎনমিন্নরশি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister greets on Gujarati New Year
14 NOV 2023 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended New Year greetings on the occasion of Gujarati New Year.
Greeting all who are celebrating New Year all over the world, the Prime Minister said "This year has been a special year as you all made the Vocal for Local campaign a resounding success.
By buying local products, the new year has spread its new light.
Let us all commit ourselves to vocalize for local with the same enthusiasm in the coming years to build a developed India."
Shri Narendra Modi posted on X:
"Happy New Year to all my family members who are celebrating New Year all over the world. This year has become a special year because you all made the Vocal for Local campaign a resounding success. By buying local products, the new year has spread a new glow. Developed India Let us all commit ourselves to vocal for local with the same enthusiasm in the years to come for the creation of