ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଜରାଟୀ ନୂଆ ବର୍ଷରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
14 NOV 2023 10:57AM by PIB Bhubaneswar
ଗୁଜରାଟୀ ନୂଆବର୍ଷ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ନୂତନ ବର୍ଷ ପାଳନ କରୁଥିବା ସଭିଁଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇ କହିଛନ୍ତି, ସମସ୍ତେ ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲ ଅଭିଯାନକୁ ସଫଳ କରିଥିବାରୁ ଏହି ବର୍ଷ ଏକ ବିଶେଷ ବର୍ଷ ହୋଇଛି ।
ସ୍ଥାନୀୟ ଉତ୍ପାଦ କିଣିବା ଦ୍ୱାରା ନୂଆ ବର୍ଷ ନୂଆ ଆଲୋକ ବିସ୍ତାର କରିଛି ।
ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ଗଠନ ପାଇଁ ଆଗାମୀ ବର୍ଷରେ ମଧ୍ୟ ସଭିଏ ସମାନ ଉତ୍ସାହର ସହ ସ୍ଥାନୀୟ ଉତ୍ପାଦର ବ୍ୟାପକତା ଲାଗି ନିଜକୁ ସମର୍ପିତ କରିବା ।
ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ନୂତନ ବର୍ଷ ପାଳନ କରୁଥିବା ମୋର ସମସ୍ତ ପରିବାର ସଦସ୍ୟଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଆପଣ ସଭିଁଏ ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲ ଅଭିଯାନକୁ ସଫଳ କରିଥିବାରୁ ଏହି ବର୍ଷ ଏକ ବିଶେଷ ବର୍ଷ ହୋଇପାରିଛି । ସ୍ଥାନୀୟ ଉତ୍ପାଦ କିଣିବା ଦ୍ୱାରା ନୂଆ ବର୍ଷ ନୂଆ ଆଲୋକ ବିସ୍ତାର କରିଛି । ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ଗଠନ ପାଇଁ ଆଗାମୀ ବର୍ଷରେ ମଧ୍ୟ ସଭିଏ ସମାନ ଉତ୍ସାହର ସହ ସ୍ଥାନୀୟ ଉତ୍ପାଦର ବ୍ୟାପକତା ଲାଗି ନିଜକୁ ସମର୍ପିତ କରିବା ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister greets on Gujarati New Year
14 NOV 2023 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended New Year greetings on the occasion of Gujarati New Year.
Greeting all who are celebrating New Year all over the world, the Prime Minister said "This year has been a special year as you all made the Vocal for Local campaign a resounding success.
By buying local products, the new year has spread its new light.
Let us all commit ourselves to vocalize for local with the same enthusiasm in the coming years to build a developed India."
Shri Narendra Modi posted on X:
"Happy New Year to all my family members who are celebrating New Year all over the world. This year has become a special year because you all made the Vocal for Local campaign a resounding success. By buying local products, the new year has spread a new glow. Developed India Let us all commit ourselves to vocal for local with the same enthusiasm in the years to come for the creation of