প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটী নৱবৰ্ষ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
14 NOV 2023 10:57AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুজৰাটী নৱবৰ্ষ উপলক্ষে সকলোকে নতুন বছৰৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে৷
সমগ্ৰ বিশ্বত যিসকলে নতুন বছৰ উদযাপন কৰিছে, তেওঁলোকলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “এই বছৰটো এটা বিশেষ বছৰ, কাৰণ আপোনালোক সকলোৱে ভোকেল ফৰ লোকেল অভিযানক অভূতপূৰ্ব ৰূপত সফল কৰি তুলিছে৷”
স্থানীয় লোকৰ উৎপাদিত সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰি নতুন বছৰটো ইয়াৰ নতুন আলোকেৰে উজ্বলাই তুলিছে৷
আহক, এখন উন্নত ভাৰত গঢ় দিয়াৰ বাবে অনাগত বছৰসমূহত সমান উৎসাহেৰে স্থানীয় লোকৰ সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰিবলৈ আমি সকলো প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ হও৷
শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টুইটাৰৰ এক পোষ্টত কয়ঃ
“সমগ্ৰ বিশ্বতে নৱবৰ্ষ উদযাপন কৰা মোৰ পৰিয়ালৰ সকলো সদস্যলৈ নতুন বছৰৰ শুভেচ্ছা জনাইছো। এই বছৰটো এটা বিশেষ বছৰত পৰিণত হৈছে কাৰণ আপোনালোক সকলোৱে ভোকেল ফৰ লোকেল অভিযানক অভূতপূৰ্ব ৰূপত সফল কৰি তুলিছে। স্থানীয় লোকৰ উৎপাদিত সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰি নতুন বছৰটো ইয়াৰ নতুন আলোকেৰে উজ্বলাই তুলিছে৷ আহক, এখন উন্নত ভাৰত গঢ় দিয়াৰ বাবে অনাগত বছৰসমূহত সমান উৎসাহেৰে স্থানীয় লোকৰ সামগ্ৰী ক্ৰয় কৰিবলৈ আমি সকলো প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ হও৷”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets on Gujarati New Year
14 NOV 2023 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended New Year greetings on the occasion of Gujarati New Year.
Greeting all who are celebrating New Year all over the world, the Prime Minister said "This year has been a special year as you all made the Vocal for Local campaign a resounding success.
By buying local products, the new year has spread its new light.
Let us all commit ourselves to vocalize for local with the same enthusiasm in the coming years to build a developed India."
Shri Narendra Modi posted on X:
"Happy New Year to all my family members who are celebrating New Year all over the world. This year has become a special year because you all made the Vocal for Local campaign a resounding success. By buying local products, the new year has spread a new glow. Developed India Let us all commit ourselves to vocal for local with the same enthusiasm in the years to come for the creation of