প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অচার্য় জে.বি. ক্রিপালানিগী মফমদা মহাক্কা মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
11 NOV 2023 10:16AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অচার্য় জে.বি. ক্রিপালানিগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“ঐনা অচার্য় জে.বি. ক্রিপালানিগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। মহাক লোইলম লৈঙাক্কী মায়োক্তা ভারতনা থেংনখিবা লান্থেংদা তশেং তশেংবা লমজিং মৈরা অমা ওইনা মীয়াম পুম্বনা ইকায়খুম্নৈ‍। দিমোক্রেসী অমদি থোং মান্নবা খুন্নাইগী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মহাক্না চোকথবা নাইদনা পায়খৎখিবা থবকশিং ঐখোয়গী লৈবাকসিগী লৈয়াৎনুংদা মুৎলরোইদবা ময়েক্না হক্তুনা লৈখ্রে‍। মহাক্কী পুন্সি অমদি থবকশিং মতম পুম্বদা মনিং তম্বা অমদি অচুম্বা ৱায়েলবু ঙাক্তুনা থম্নবগী মতাঙদা ওইখি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Acharya JB Kripalani on his birth anniversary
11 NOV 2023 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Acharya JB Kripalani on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X;
“I pay homage to Acharya JB Kripalani on his birth anniversary. He is widely respected as a true beacon of India’s fight against colonialism. His tireless work to strengthen democracy and social equality has etched a permanent mark on our nation's fabric. His life and work was always about upholding the values of liberty and justice.”