প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপী হোক্কী তীমবু এসিয়ন চেম্পিয়ন্স ত্রোফী ২০২৩দা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
06 NOV 2023 6:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপী হোক্কী তীমবু এসিয়ন চেম্পিয়ন্স ত্রোফী ২০২৩দা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক থাগৎখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“ভারতকী নুপীগী থৌনানা অমুক হন্না মায় পাক্লে!
এসিয়ন চেম্পিয়ন্স ত্রোফী ২০২৩দা লেমজনিংঙাই ওইরবা সনাগী মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী লম্বা লৈত্রবা হোক্কী তীমগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি! মখোয়না তোপ তোপ্না হৈথোই শিংথোইবা উৎখিবা, খোঙফম লেঙদবা ইহুল অমদি চোকথবা নাইদবা ফিরেপ্না ঐখোয়গী থম্মোয়বু চাউথোকচবনা থনহল্লে‍।
চেম্পিয়নশিং মালেমগী ফম্পাক্তা লৈবাকসিগী মিংচৎ ৱাংখৎহল্লম্বগীদমক নুংঙাইরে!”

Prime Minister's Office
PM hails Indian Women’s Hockey Team on winning Gold medal at Asian Champions Trophy 2023
06 NOV 2023 6:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the Indian Women’s Hockey Team on winning the Gold medal at Asian Champions Trophy 2023.
The Prime Minister posted on X:
“India's Nari Shakti excels yet again!
Congratulations to our stellar hockey team for clinching the prestigious Gold at the Asian Champions Trophy 2023! Their outstanding display of skill, unwavering passion and relentless determination has indeed filled our hearts with pride.
Well done to the champions for elevating the nation's glory on the international stage!”