Prime Minister's Office
Prime Minister meets His Majesty the King of Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuk
06 NOV 2023 11:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended a hearty welcome to His Majesty the King of Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuk to India.
In a X post, the Prime Minister said;
“Pleasure to welcome His Majesty the King of Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuk to India. We had very warm and positive discussions on various facets of the unique and exemplary India-Bhutan relationship. Deeply value His Majesty’s vision for the development and well being of the friendly people of Bhutan.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভুতানগী নিংথৌ, জিগমে খেসার নাময়েল ৱাংচুক উনখ্রে
06 NOV 2023 11:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত্তা লাকখিবা ভুতানগী নিংথৌ, জিগমে খেসার নাময়েল ৱাংচুক তরাম্না ওকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভুতানগী নিংথৌ, জিগমে খেসার নাময়েল ৱাংচুক ভারত্তা তরাম্না ওকচরি। অখন্নবা অমসুং তমজনফম ওইরবা ভারত-ভুতান মরীগী তোঙান-তোঙানবা হীরমশিংগী মতাংদা ঐখোয়না ৱা খন্নখি। ভুতানগী মীয়াম য়াইফনবা অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগীদমক নিংথৌগী পান্দম লুম্না লৌরি”।