প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী শেংলবা গুরু পুজাদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নরবা পসুমপন মতুরামালিঙ্গা থেভারগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
30 OCT 2023 8:47PM by PIB Imphal
মহাক্কী শেংলবা গুরু পুজাদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নরবা পসুমপন মতুরামালিঙ্গা থেভারগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি পসুমপন মতুরামালিঙ্গা থেভারগী মুৎপা নাইদ্রবা অচুম্বা ফিদমশিং তুংগী মীরোলশিংগী মৈরা অমা ওইরগনি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রী এক্সতা হায়খি;
মহাক্কী শেংলবা গুরু পুজাদা ইকায়খুম্নরবা পসুমপন মতুরামালিঙ্গা থেভারগী মফমদা ঐখোয়না ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী থবক, খুন্নাইগী য়াইফনবা থবক, মহাক্কী অধ্যতিক্কী থবক, লৌমীশিং য়াইফনবা থবক অমসুং লায়রবা কোকহন্নবা থবক মখা তানা লৈবাক অসি চাউখৎনবা লম্বীগী মঙাল ওইরগনি। মহাক্কী মুৎপা নাইদ্রবা অচুম্বা ফিদমশিং তুংগী মীরোলশিংগী মৈরা অমা ওইরগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to the venerable Pasumpon Muthuramalinga Thevar on his sacred Guru Pooja
30 OCT 2023 8:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to the venerable Pasumpon Muthuramalinga Thevar on his sacred Guru Pooja.
Shri Modi said that Pasumpon Muthuramalinga Thevar’s timeless principles remain a beacon of inspiration for generations to come.
The Prime Minister posted on X;
“We pay our deepest tribute to the venerable Pasumpon Muthuramalinga Thevar on his sacred Guru Pooja. His rich work, deeply rooted in the upliftment of society, his spiritual path espousing unity, the prosperity of farmers and the eradication of impoverishment, continues to illuminate the path of national progress. His timeless principles remain a beacon of inspiration for generations to come.”