ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପବିତ୍ର ଗୁରୁପୂଜାରେ ସମ୍ମାନୀୟ ପସୁମପୋନ୍ ମୁଥୁରାମଲିଙ୍ଗା ଥେବରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
30 OCT 2023 8:47PM by PIB Bhubaneswar
ସମ୍ମାନୀୟ ପସୁମପୋନ୍ ମୁଥୁରାମଲିଙ୍ଗା ଥେବରଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ପବିତ୍ର ଗୁରୁପୂଜାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପସୁମପୋନ୍ ମୁଥୁରାମଲିଙ୍ଗା ଥେବରଙ୍କ କାଳଜୟୀ ସିଦ୍ଧାନ୍ତ ଆଗାମୀ ପିଢ଼ିକୁ ପ୍ରେରିତ କରିବା ଜାରି ରଖିବ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଆଦରଣୀୟ ପସୁମପୋନ୍ ମୁଥୁରାମଲିଙ୍ଗା ଥେବରଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ପବିତ୍ର ଗୁରୁ ପୂଜାରେ ଗଭୀର ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରୁଛୁ । ତାଙ୍କ ସମୃଦ୍ଧ କାର୍ଯ୍ୟ, ଯାହା କି ସମାଜର ଉନ୍ନତିରେ ଗଭୀରତା ସହ ଜଡ଼ିତ, ଏକତାକୁ ସୁନଶ୍ଚିତ କରୁଥିବା ତାଙ୍କ ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ମାର୍ଗ, କୃଷକଙ୍କ ଉନ୍ନତି ଏବଂ ଦାରିଦ୍ର‌୍ୟ ଦୂରୀକରଣ ପାଇଁ ଦୂରଦୃଷ୍ଟି ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ପ୍ରଗତିର ମାର୍ଗକୁ ପ୍ରଶସ୍ତ କରିଥାଏ । ତାଙ୍କ ସାଶ୍ୱତ ସିଦ୍ଧାନ୍ତ ଆଗାମୀ ପିଢ଼ି ପାଇଁ ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ହୋଇ ରହିବ ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to the venerable Pasumpon Muthuramalinga Thevar on his sacred Guru Pooja
30 OCT 2023 8:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to the venerable Pasumpon Muthuramalinga Thevar on his sacred Guru Pooja.
Shri Modi said that Pasumpon Muthuramalinga Thevar’s timeless principles remain a beacon of inspiration for generations to come.
The Prime Minister posted on X;
“We pay our deepest tribute to the venerable Pasumpon Muthuramalinga Thevar on his sacred Guru Pooja. His rich work, deeply rooted in the upliftment of society, his spiritual path espousing unity, the prosperity of farmers and the eradication of impoverishment, continues to illuminate the path of national progress. His timeless principles remain a beacon of inspiration for generations to come.”