প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত জেভেলিন থ্ৰ’ত সুন্দৰ সিং গুৰজাৰৰ স্বৰ্ণ জয়; প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
25 OCT 2023 9:15PM by PIB Guwahati
চীনৰ হাংঝৌত চলি থকা এছিয়ান পেৰা গেমছৰ জেভলাইন থ্ৰ’ এফ৪৬ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক লাভ কৰাৰ বাবে আজি সুন্দৰ সিং গুৰজাৰক অভিনন্দন জনায় প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
গুৰজাৰৰ প্ৰদৰ্শনক অনবদ্য বুলি প্ৰশংসা কৰি তেওঁ উজ্জ্বল ভৱিষ্যত কামনা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“জেভেলিন থ্ৰ’ এফ৪৬ ইভেণ্টত অনবদ্য প্ৰদৰ্শনেৰে স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে @SundarSGurjar লৈ অভিনন্দন। এইটো এটা অনবদ্য সাফল্য। তেওঁৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে মোৰ শুভেচ্ছা।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Sundar Singh Gurjar for winning gold in javeline throw at Asian Para Games
25 OCT 2023 9:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Sundar Singh Gurjar for winning a gold medal in the javeline throw F46 event at the Asian Para Games.
Hailing Gurjar's performance as incredible, he wished him luck for future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to @SundarSGurjar on the remarkable Gold Medal in the Javelin Throw F46 event. This is an incredible accomplishment. My best wishes for his endeavours ahead."