Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with the President of Egypt
The two leaders discuss the situation in West Asia and its wider implications
Both leaders share concern about terrorism, violence and loss of civilian lives
PM reiterates India’s long-standing and principled position on the Israel-Palestine issue
PM highlights India’s development partnership and humanitarian aid for the people of Palestine
The two leaders agree on the need for early restoration of peace and stability
28 OCT 2023 11:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of Egypt, H.E. Mr. Abdel Fattah El-Sisi.
The two leaders discussed the current situation in West Asia and its implications for the region and the world.
Both leaders expressed their shared concern at terrorism, violence and loss of civilian lives.
Prime Minister reiterated India’s long-standing and principled position on the Israel-Palestine issue.
Prime Minister highlighted India’s development partnership and humanitarian aid for the people of Palestine.
The two leaders agreed on the need for early restoration of peace and stability and facilitating humanitarian assistance.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজিপকী রাস্ত্রপতিগা ৱারি শানখ্রে
লুচিংবা অনিনা ৱেস্ত এসিয়াগী ফিবম অমসুং মসিনা ওইহল্লিবা ফিবমশিং খন্নখ্রে
লুচিংবা অনিনা তেরোরিজম, হিংশা অমসুং মীচম মীয়ামগী পুন্সি মাঙবগী মতাংদা খন্নখি
ইজরেল-পেলেস্তোইনগী মতাংদা মতম কুইরবা ভারতকী ফিবম অমসুং ফিরেপ প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখি
পেলেস্তাইন মীয়ামগীদমক চাউখৎ-থৌরাং অমসুং মীওইবগী মতেং পাংনবা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি
অথুবা মতমদা শান্তি অমসুং তুংদু-লৈতাবা পুরকপগী তঙাইফদবা লুচিংবা অনিনা য়ানখি
28 OCT 2023 11:00PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজিপকী রাস্ত্রপতি অবদেল ফাতাহ ইল-সিসিগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা ৱেস্ত এসিয়াগী হৌজিক ওইরিবা ফিবম অমসুং মসিনা লমদম অসিদা অমসুং মালেমদা ওইহল্লিবা ফিবমশিং খন্নখ্রে।
লুচিংবা অনিনা তেরোরিজম, হিংশা অমসুং মীচম মীয়ামগী পুন্সি মাঙবগী মতাংদা খন্নখি।
ইজরেল-পেলেস্তোইনগী মতাংদা মতম কুইরবা ভারতকী ফিবম অমসুং ফিরেপ প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখি। পেলেস্তাইন মীয়ামগীদমক চাউখৎ-থৌরাং অমসুং মীওইবগী মতেং পাংনবা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
অথুবা মতমদা শান্তি অমসুং তুংদু-লৈতাবা পুরকপগী তঙাইফদবা অমসুং অৱা-অনাগী মতেং পাংবগী মতাংদা লুচিংবা অনিনা য়ানবা পুরকখি।