প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৪৭ ইভেণ্টত ৰামপালৰ ৰূপৰ পদক অৰ্জন, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
23 OCT 2023 5:41PM by PIB Guwahati
চীনৰ হাংঝৌত চলি থকা এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৪৭ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰামপালক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত লিখিছে -
“এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৪৭ ইভেণ্টত অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনেৰে ৰূপৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে ৰামপালক অভিনন্দন। তেওঁ আগলৈ আৰু বহু কৃতিত্ব অৰ্জন কৰক। তেওঁৰ এই কৃতিত্বত সমগ্ৰ ভাৰত আনন্দিত হৈছে।”

Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Rampal in Men's high jump T47 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 5:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rampal on winning the Silver medal in Men's high jump T47 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Rampal on your outstanding Silver Medal win in the Men's High Jump T47 event at the Asian Para Games. May he keep aiming high and achieve a lot of success. India is delighted with his feat.”