Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Rampal in Men's high jump T47 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 5:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rampal on winning the Silver medal in Men's high jump T47 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Rampal on your outstanding Silver Medal win in the Men's High Jump T47 event at the Asian Para Games. May he keep aiming high and achieve a lot of success. India is delighted with his feat.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাম্পালনা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী হাই জম্প T47 ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকপগী নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 5:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাম্পালবু চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী হাই জম্প T47 ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী হাই জম্প T47 ইভেন্ততা মশক নাইবা সিলভর মেদল লৌবগীদমক্তা রাম্পালবু থম্মোইনুংদগী থাগৎচরি। মহাক্না তুংগী মতমদসু অৱাংবা পান্দম থমদুনা মায় পাকপা কয়া ফংবা ঙম্বা ওইসনু। মহাক্না মায় পাকপদা ভারতনা চাউথোকচরি”।