প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আইটিবিপিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ইয়াৰ অদম্য ভাবনা আৰু বীৰত্বক ছেলুট কৰে
24 OCT 2023 8:58AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইটিবিপিৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত আইটিবিপি কৰ্মীসকলক শুভকামনা জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"আইটিবিপি প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে, মই আইটিবিপি কৰ্মীসকলৰ অদম্য ভাবনা আৰু বীৰত্বক ছেলুট কৰিছোঁ। তেওঁলোকে আমাৰ ৰাষ্ট্ৰৰ ৰক্ষাত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰে। লগতে, প্ৰাকৃতিক দুৰ্যোগৰ সময়ত তেওঁলোকৰ প্ৰশংসনীয় মানৱীয় প্ৰয়াস ৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ অটুট দায়বদ্ধতাৰ প্ৰমাণ। তেওঁ তেওঁলোকে এই সমৰ্পণ আৰু উৎসাহেৰেই সেৱা কৰি থাকক।"

Prime Minister's Office
PM salutes indomitable spirit and valour of ITBP on its raising day
24 OCT 2023 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted ITBP personnel on the raising day of ITBP.
The Prime Minister posted on X :
"On the occasion of ITBP Raising Day, I salute the indomitable spirit and valour of our ITBP personnel. They play a vital role in protecting our nation. At the same time, their commendable humanitarian efforts during natural disasters are a testament to their unwavering commitment to the nation. May they continue to serve with the same dedication and fervour."