Prime Minister's Office
PM salutes indomitable spirit and valour of ITBP on its raising day
24 OCT 2023 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted ITBP personnel on the raising day of ITBP.
The Prime Minister posted on X :
"On the occasion of ITBP Raising Day, I salute the indomitable spirit and valour of our ITBP personnel. They play a vital role in protecting our nation. At the same time, their commendable humanitarian efforts during natural disasters are a testament to their unwavering commitment to the nation. May they continue to serve with the same dedication and fervour."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আই.তি.বি.পিগী মপোক নুমিত্তা মসিগী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং ৱাখল্লোন প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
24 OCT 2023 8:58AM by PIB Imphal
আই.তি.বি.পিগী রাইজিং দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.তি.বি.পি পর্সোনেলশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্সতদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“আই.তি.বি.পিগী রাইজিং দে লাকপদা, ঐখোয়গী আই.তি.বি.পি পর্সোনেলশিংগী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং ৱাখল্লোন ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মতম অসিদা, মহৌশাগী অমাং-অতা থোরকপা মতমদা মখোয়না পাংথোকখিবা মীওইবা খুন্নাইগী থবকশিং অসি লৈবাক্কীদমক মখোয়গী কৎথোকপগী খুদম অমনি। চপ মান্নবা কৎথোকপা অমসুং থৌনাগা লোয়ননা মখোয়না মখা তানা মীয়ামগী থবক তৌবা ওইরসনু”।