Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Nimisha in Women's Long Jump T47 Final event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 7:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nimisha on winning the Gold medal in Women's Long Jump T47 Final event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Many congratulations to Nimisha, on the Golden triumph at Asian Para Games in Women's Long Jump T47 Final. This victory fills us with pride and inspiration. Best wishes for her upcoming endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ দা নুপীগী লোং জম্প তি.৪৭ ফাইনেল ইভেন্ততা নিমিশানা সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2023 7:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ দা নুপীগী লোং জম্প তি.৪৭ ফাইনেল ইভেন্ততা নিমিশানা সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
"এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপীগী লোং জম্প তি.৪৭ ফাইনেলদা নিমিশানা সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মাই পাকপা অসিনা ঐখোয়দা চাউথোকচবা ফাওহল্লি অমসুং পুক্নিং থৌগৎলি। তুংদসু মাই পাকপা ওইরসনু।"