প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শোত পুত এথলেত রবি রোঙ্গালিবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
24 OCT 2023 7:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শোত পুত এথলেত রবি রোঙ্গালিবু এসিয়ন পেরা গেম্সতাকী নুপাগী শোতপুত F40 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা ঙসি হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না রবিবু ইনোৎ হাপ্পা ঙম্বা মীওই অমনি হায়রদুনা মহাক্কী মায় পাকপা অসিবু ৱাংনা থাংগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"হৈ শিংলবা রবি রোঙ্গালিগী নুপাগী শোতপুত F40 ইভেন্ততা নীংথিরবা লুপাগী তক্মান অমা ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। রবি অসি ইনোৎ হাপ্পা ঙম্বা মীওই অমনি হায়রদুনা মহাক্কী মায় পাকপা অসিনা মহাক্কী অখন্নবা পাঙ্গল অমসুং কত্থোকপা উৎলে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates shot put athlete Ravi Rongali for winning silver at Asian Para Games
24 OCT 2023 7:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated shot put athlete Ravi Rongali for winning a silver medal in the Men's Shotput F40 event at the Asian Para Games.
He called Ravi an inspiration and hailed his achievement.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to the talented Ravi Rongali for his splendid Silver Medal in the Men's Shotput F40 event.
Ravi is an inspiration to many, his remarkable achievement is a testament to his exceptional strength and dedication."