প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নীরজ য়াদবপু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী দিস্কস থ্রোদা শনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2023 8:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এথলেত নীরজ য়াদবপু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী দিস্কস থ্রো –F54/55/56 দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাকপু অশেংবা চেম্পিয়ন অমনি হায়রদুনা য়াদবকী লম্বা লৈত্রবা থৌনা অমসুং হোৎনজমলবু ৱাংনা থাংগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"নীরজ য়াদব অশেংবা চেম্পিয়ন অমনি!
এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী দিস্কস থ্রো –F54/55/56 দা নীরজ য়াদবনা শনাগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। অসিগুম্বা মায় পাকপা অসিনা মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং থৌনা উৎলে। অসিগুম্বা মায় পাকপসিনা মরম ওইদুনা ভারতনা চাউথোকচরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Yadav for winning gold in Men's Discus Throw at Asian Para Games
24 OCT 2023 8:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Neeraj Yadav for clinching a gold medal in Men's Discus Throw-F54/55/56 at the Asian Para Games.
Calling him a true champion, he hailed Yadav's unwavering commitment and effort.
The Prime Minister posted on X:
"Neeraj Yadav is a true champion!
Congratulations Neeraj Yadav on the splendid Gold Medal win in Men's Discus Throw-F54/55/56 at the Asian Para Games. His exceptional success showcases his unwavering commitment and effort. India beams with pride because of this feat."