প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ ত মহিলাৰ ‘১০০ মিটাৰ টি-১২ প্ৰতিযোগিতা’ত চিমৰণ ভাটছে ৰূপৰ পদক লাভৰ সাফল্য উদযাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
24 OCT 2023 1:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ত মহিলাৰ ‘১০০ মিটাৰ টি-১২ প্ৰতিযোগিতা’ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে চিমৰণ ভাটছক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত কৰা ‘পোষ্ট’-ত কয়:
"মহিলাৰ ‘১০০ মিটাৰ টি-১২ প্ৰতিযোগিতা’ত চিমৰণ ভাটছে এক আশ্চৰ্যকৰ প্ৰদৰ্শনেৰে ৰূপৰ পদক লাভ কৰিছে। এই সুন্দৰ বিজয়ৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছোঁ।
এই উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শন হৈছে তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু প্ৰতিভাৰ প্ৰমাণ।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Simran Vats in Women’s 100m T12 event in Asian Para Games 2022
24 OCT 2023 1:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Simran Vats on winning the Silver medal in Women’s 100m T12 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A wonderful Silver for Simran Vats in the Women's 100m T12 event. Congratulations on this splendid victory.
This outstanding performance is a testament to her dedication and talent.”