প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিমরান ভাতসপু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২গী নুপীগী 100m T12 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
24 OCT 2023 1:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিমরান ভাতসপু চাইনাগী হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২গী নুপীগী 100m T12 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"সিমরান ভাতসপু নুপীগী 100m T12 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকখ্রে। অসিগুম্বা মায় পাকপা অসিদা হরাও তয়াম্বা ফোঙদোকচরি।
মসিগুম্বা নীংথিজরবা পারফোর্মেন্স অসি মহাক্কী হৈশিংবশিং অমসুং কত্থোকপগী মহৈনি।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Simran Vats in Women’s 100m T12 event in Asian Para Games 2022
24 OCT 2023 1:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Simran Vats on winning the Silver medal in Women’s 100m T12 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A wonderful Silver for Simran Vats in the Women's 100m T12 event. Congratulations on this splendid victory.
This outstanding performance is a testament to her dedication and talent.”