প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৪৭ ইভেণ্টত নিশাদ কুমাৰৰ সোণৰ পদক বিজয়ত আনন্দ প্ৰকাশ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 OCT 2023 5:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি-৪৭ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে নিশাদ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"পুৰুষৰ হাই জাম্প টি-৪৭ত সন্মানীয় স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে নিশাদ কুমাৰক আন্তৰিক অভিনন্দন। তেওঁ দৃঢ় সংকল্প আৰু অতুলনীয় দক্ষতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে। সমগ্ৰ দেশে এই ঐতিহাসিক সাফল্যক অতি গৌৰৱ আৰু আনন্দেৰে উদযাপন কৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Nishad Kumar in Men's high jump T47 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 5:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nishad Kumar on winning the Gold medal in Men's high jump T47 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Nishad Kumar for the prestigious Gold Medal win in Men's high jump T47. His performance showcased sheer determination and unparalleled skill. The entire nation celebrates this monumental achievement with great pride and joy.”