Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Nishad Kumar in Men's high jump T47 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 5:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nishad Kumar on winning the Gold medal in Men's high jump T47 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Nishad Kumar for the prestigious Gold Medal win in Men's high jump T47. His performance showcased sheer determination and unparalleled skill. The entire nation celebrates this monumental achievement with great pride and joy.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিশদ কুমারবু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ দা নুপাগী হায় জম্প T47 ইভেন্তা শনাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
23 OCT 2023 5:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিশদ কুমারবু চাইনাগী হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ দা নুপাগী হায় জম্প T47 ইভেন্তা শনাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
মমল লৈরবা শনাগী তক্মান অমা নুপাগী হায় জম্প T47 দা লৌরকপগীদমক নিশদ কুমারগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী পারফোর্মেন্সনা অচেৎপা অমসুং লম্বা লৈত্রবা স্কিল উৎখ্রে। লৈবাক পুম্নমক্না অসিগুম্বা নুংদা হক্তুনা লৈহৌরগদবা মায় পাকপা অসিবু চাউথোকচবা অমসুং হরাও তয়াম্বগা লোইননা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি।"