প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অভানি লেখারাবু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২দা নুপীগী R2 10m এয়র রাইফল স্তেন্দ SH1 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 6:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অভানি লেখারাবু চাইনাগী হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২দা নুপীগী R2 10m এয়র রাইফল স্তেন্দ SH1 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি।
"অভানি লেখারাবু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২দা নুপীগী R2 10m এয়র রাইফল স্তেন্দ SH1 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী নীংথিরবা স্কিল অমসুং অচেৎপা ৱাখল্লোন্না মায় পাকপা ঙমদুনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী মিংচৎ অমুক হন্না পুরকখ্রে! তুংগী লম্বীদসু মায় পাকপদা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Avani Lekhara in Women's R2 10m Air Rifle Stand SH1 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Avani Lekhara on winning the Gold medal in Women's R2 10m Air Rifle Stand SH1 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations Avani Lekhara for clinching the Gold Medal in the Women's R2 10m Air Rifle Stand SH1 Asian Para Games event. Her incredible skill and determination have shone brightly, bringing pride to our nation once again! Wishing her the very best for the endeavours ahead.”