প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মনিশ কৌরবপু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ দা নুপাগী পেরা কেনো KL3 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2023 1:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনিশ কৌরবপু চাইনাগী হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ দা নুপাগী পেরা কেনো KL3 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"মনিশ কৌরবনা নীংথিরবা পারফোর্মেন্স অমা এসিয়ন পেরা গেম্সকী পেরা কেনো নুপাগী KL3 ইভেন্ততা পীদুনা শেঞ্জেংগী তক্মান অমা লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসিমক তশেংনা অচৌবা মায় পাকপা অমনি, মসি মহাক্কী অচেৎপা থাজবগা লোইননা কত্থোকপা অদুগী মহৈনি।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Manish Kaurav in Men's Para Canoe KL3 event in Asian Para Games 2022
24 OCT 2023 1:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manish Kaurav on winning the Bronze medal in Men's Para Canoe KL3 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Manish Kaurav for the phenomenal performance in Para Canoe Men's KL3 event at the Asian Para Games and winning a Bronze Medal. This is an outstanding achievement, a result of his sheer dedication!”