প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মরিয়াপ্পন থাঙ্গভেলুবু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২গী নুপাগী হায় জম্প T63 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 1:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মরিয়াপ্পন থাঙ্গভেলুবু চাইনাগী হাংঝৌদা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২গী নুপাগী হায় জম্প T63 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
মরিয়াপ্পন থাঙ্গভেলুনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা শীংথানিংঙাই ওইবা পার্ফোরমেন্স পীখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! নুপাগী হায় জম্প T63 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপা হায়বসি মহাক্কী হৈশিংবা অমসুং অচেৎপা ফিরেপকী প্রমান অমনি। তুংগী লম্বীদসু য়াইফবা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Mariyappan Thangavelu on winning Silver medal in Men's High Jump T63 event at Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 1:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mariyappan Thangavelu on winning Silver medal in Men's High Jump T63 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Many Congratulations to Mariyappan Thangavelu for his outstanding performance in the Asian Para Games! The Silver Medal in Men's High Jump T63 event is a testament to his incredible talent and determination. Best wishes for his future endeavours.”