Prime Minister's Office
PM congratulates Mariyappan Thangavelu on winning Silver medal in Men's High Jump T63 event at Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 1:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mariyappan Thangavelu on winning Silver medal in Men's High Jump T63 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Many Congratulations to Mariyappan Thangavelu for his outstanding performance in the Asian Para Games! The Silver Medal in Men's High Jump T63 event is a testament to his incredible talent and determination. Best wishes for his future endeavours.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৬৩ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে মৰিয়াপ্পান থাংগাভেলুক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 OCT 2023 1:15PM by PIB Guwahati
চীনৰ হাংঝুত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি ৬৩ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰা মৰিয়াপ্পান থাংগাভেলুক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে, “এছিয়ান পেৰা গেমছত তেওঁৰ উজ্জ্বল প্ৰদৰ্শনৰ বাবে মৰিয়াপ্পান থাংগাভেলুক বহুত অভিনন্দন! পুৰুষৰ হাই জাম্প টি ৬৩ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাটো তেওঁৰ অবিশ্বাস্য প্ৰতিভা আৰু দৃঢ়তাৰ প্ৰমাণ। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা থাকিল।”