প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা শরুক য়ারিবা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্ততা য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
22 OCT 2023 9:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা শরুক য়ারিবা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্ততা য়াইফ পাউজেল পীরক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"এসিয়ন পেরা গেম্স হৌখিবগা লোইননা, ঐহাক্না ভারতকী কন্তিঞ্জেন্ততা য়াইফ পাউজেল পীজরি! ভারতকী মহুৎ শিন্দুনা চৎলিবা এথলেত খুদিংমক্তা ইথিল পীনিংঙাই ওইরবা পুন্সি খোঙচৎ কয়া পুরদুনা চৎলি। ভারতকী শন্নরোই অমা ওইবগী অশেংবা মশক অমা মখোয়না পীবা ঙমগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ।"

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes to Indian contingent taking part in Asian Para Games
22 OCT 2023 9:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to Indian contingent taking part in Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
“As the Asian Para Games begin, I convey my best wishes to the incredible Indian contingent! Each athlete representing India has an inspiring life journey. I am confident they will give a glimpse of the true essence of Indian sportsmanship.”