ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ଭାଗ ନେଉଥିବା ଭାରତୀୟ ଦଳକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
22 OCT 2023 9:14PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ଭାଗ ନେଉଥିବା ଭାରତୀୟ ଦଳକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ଆରମ୍ଭ ହେଉଥିବାବେଳେ ମୁଁ ଅତୁଳନୀୟ ଭାରତୀୟ ଦଳକୁ ଶୁଭକାମନା ଜଣାଉଛି । ଭାରତର ପ୍ରତିନିଧିତ୍ୱ କରୁଥିବା ପ୍ରତ୍ୟେକ ଆଥଲେଟଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ପ୍ରେରଣାଦାୟକ । ସେମାନେ ଭାରତୀୟ ଖେଳ ଭାବନାର ପ୍ରକୃତ ମହତ୍ତ୍ୱର ଝଲକ ଦେଖାଇବେ ବୋଲି ଆଶା ।’

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes to Indian contingent taking part in Asian Para Games
22 OCT 2023 9:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to Indian contingent taking part in Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
“As the Asian Para Games begin, I convey my best wishes to the incredible Indian contingent! Each athlete representing India has an inspiring life journey. I am confident they will give a glimpse of the true essence of Indian sportsmanship.”