ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉତ୍ତରାଖଣ୍ଡର ପାର୍ବତୀ କୁଣ୍ଡ ଓ ଗୁଞ୍ଜିଠାରେ ସେନା, ବିଆରଓ ଏବଂ ଆଇଟିବିପିର ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 OCT 2023 3:04PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଉତ୍ତରାଖଣ୍ଡର ପାର୍ବତୀ କୁଣ୍ଡ ଓ ଗୁଞ୍ଜିଠାରେ ସେନା, ବିଆରଓ ଏବଂ ଆଇଟିବିପିର ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ଅଧିକାରୀଙ୍କୁ ଭେଟି କଥା ହୋଇଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କ ଭାବନା ଏବଂ ସମର୍ପଣ ପୂରା ଦେଶକୁ ପ୍ରେରିତ କରୁଥିବା ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ପାର୍ବତୀ କୁଣ୍ଡ ଏବଂ ଗୁଞ୍ଜିରେ ମୁଁ ସେନା, ବିଆରଓ ଏବଂ ଆଇଟିବିପିର ସମର୍ପିତ କର୍ମଚାରୀଙ୍କ ସହ କଥା ହେଲି । ଆହ୍ୱାନପୂର୍ଣ୍ଣ ପରିସ୍ଥଇତିରେ ସେମାନଙ୍କ ଅତୁଳନୀୟ ସେବା ବାସ୍ତବରେ ପ୍ରଶଂସନୀୟ । ସେମାନଙ୍କ ଭାବନା ଏବଂ ସମର୍ପଣ ପୂରା ଦେଶକୁ ପ୍ରେରିତ କରିଥାଏ ।’

Prime Minister's Office
PM interacts with dedicated personnel of the Army, BRO and ITBP at Parvati Kund and Gunji in Uttarakhand
12 OCT 2023 3:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has interacted with dedicated personnel of the Army, BRO and ITBP at Parvati Kund and Gunji in Uttarakhand. Shri Modi underlined that their spirit and dedication inspire the entire nation.
The Prime Minister posted on X:
“At Parvati Kund and Gunji, interacted with the dedicated personnel of the Army, BRO and ITBP. Their unwavering service in challenging conditions is truly commendable. Their spirit and dedication inspire the entire nation.”