প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরখন্দগী পর্বতি কুন্দ অমসুং গুঞ্জিদা লান্মী, বি.আর.ও অমসুং আই.তি.বি.পিগী কৎথোক্লবা পর্সোনেলশিংগী উনখ্রে
12 OCT 2023 3:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তরখন্দগী পর্বতি কুন্দ অমসুং গুঞ্জিদা লান্মী, বি.আর.ও অমসুং আই.তি.বি.পিগী কৎথোক্লবা পর্সোনেলশিংগী উনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মখোয়গী থৌনা অমসুং কৎথোকপনা লৈবাক শীনবা থুংনা ইথিল পীরে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পর্বতি কুন্দ অমসুং গুঞ্জিদা লান্মী, বি.আর.ও অমসুং আই.তি.বি.পিগী কৎথোক্লবা পর্সোনেলশিংগী উনখ্রে। অৱাবা ফিবমশিংদা মখোয়না পাংথোক্লিবা থবকশিং তশেংনা থাগৎনিঙাইনি। মখোয়গী থৌনা অমসুং কৎথোকপনা লৈবাক শীনবা থুংনা ইথিল পীরে”।

Prime Minister's Office
PM interacts with dedicated personnel of the Army, BRO and ITBP at Parvati Kund and Gunji in Uttarakhand
12 OCT 2023 3:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has interacted with dedicated personnel of the Army, BRO and ITBP at Parvati Kund and Gunji in Uttarakhand. Shri Modi underlined that their spirit and dedication inspire the entire nation.
The Prime Minister posted on X:
“At Parvati Kund and Gunji, interacted with the dedicated personnel of the Army, BRO and ITBP. Their unwavering service in challenging conditions is truly commendable. Their spirit and dedication inspire the entire nation.”