প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এয়র ফোর্স দেদা নোংথক্কী লান্মীশিং অমদি মখোয়গী ইমুং মনুংশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
08 OCT 2023 9:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এয়র ফোর্স দেদা নোংথক্কী লান্মীশিং অমদি মখোয়গী ইমুং মনুংশিংদা মহাক্কী মায়কৈদগী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“এয়র ফোর্স দেনা লাকপদা নোংথক্কী লান্মী পুম্নমক অমদি মখোয়গী ইমুং মনুংশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সকী মথৌনা, খোঙফম অমদি কত্থোকপগীদমক ভারতনা চাউথোকচরি‍। মখোয়গী থৌগল অমদি কত্থোকপনা ঐখোয়গী অতিয়াবু শাফনা থম্লিবনি‍।”

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes to air warriors and their families on Air Force Day
08 OCT 2023 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to air warriors and their families on the occasion of Air Force Day.
The Prime Minister posted on X:
“Best wishes to all air warriors and their families on Air Force Day. India is proud of the valour, commitment and dedication of the Indian Air Force. Their great service and sacrifice ensure our skies are safe.”