ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତ ସରକାର ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ୍ ଓ ଘରୋଇ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ବିକାଶରେ ଅଂଶୀଦାର ଭାବରେ ଦେଖୁଛନ୍ତି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 OCT 2023 5:44PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏହି ତଥ୍ୟକୁ ସ୍ବୀକାର କରିଛନ୍ତି ଯେ ଭାରତ ଅନୁମତି ଓ ରିହାତିର ଦାବୀ କରୁଥିବା ଏକ ଦେଶର ସ୍ଥିତିରୁ ଧୀରେ ଧୀରେ ନିଜର ମାର୍ଗକୁ ଉନ୍ନତ କରି ଏବେ ବିଶ୍ବ ପ୍ରଯୁକ୍ତିର ଇକୋସିଷ୍ଟମରେ ମାଲିକାନା ସମ୍ବନ୍ଧିତ ଅଂଶର ନିର୍ମାଣ କରୁଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଟ୍ବିଟରରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ କରି ଲେଖିଛନ୍ତି :
‘‘ପ୍ରଯୁକ୍ତି ଉଦ୍ୟୋଗୀ ବୃନ୍ଦା କପୁର ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ କିପରି ଭାରତ ସରକାର ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ୍ ଓ ଘରୋଇ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ବିକାଶର ଅଂଶୀଦାର ଭାବରେ ଦେଖୁଛନ୍ତି … ନିଶ୍ଚିତ ପଢ଼ନ୍ତୁ ’’

Prime Minister's Office
Govt of India is looking at startups and the private sector as partners in growth: PM
07 OCT 2023 5:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that India is slowly correcting course, from a tentative player that sought permissions and exemptions to now building ownership stakes in the global technology ecosystem.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Tech entrepreneur Vrinda Kapoor writes how the Govt of India is looking at startups and the private sector as partners in growth... Do read!”