প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চাউখৎপদা স্তার্দঅপশিং অমসুং প্রাইভে সেক্তর মরুপ ওইনবা ভারত সরকারনা হোৎনরি: প্রধান মন্ত্রী
07 OCT 2023 5:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি অয়াবা থিরিবা মতম খরগী শান্নরোয় অমা ওইরম্বদগী অমসুং হৌজিক মালেমগী তেক্নোলোজি ইকোসিস্তমেদা হৌজিক মপু ওইনবা ভারতনা তপ্না-তপ্না অচুম্বা লম্বীদা লাক্লে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চাউখৎপদা স্তার্দঅপশিং অমসুং প্রাইভে সেক্তর মরুপ ওইনবা কমদৌনা ভারত সরকারনা হোৎনরিবগে হায়বা তেক ওন্ত্রেপ্রেনিউয়র ব্রিন্দা কাপুরনা ইরি… পাবীয়ু!”

Prime Minister's Office
Govt of India is looking at startups and the private sector as partners in growth: PM
07 OCT 2023 5:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged that India is slowly correcting course, from a tentative player that sought permissions and exemptions to now building ownership stakes in the global technology ecosystem.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Tech entrepreneur Vrinda Kapoor writes how the Govt of India is looking at startups and the private sector as partners in growth... Do read!”