Prime Minister's Office
PM congratulates Chess Women's team for winning Silver Medal
07 OCT 2023 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Chess Women's team for winning Silver Medal at Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to our Chess Women's team for bringing home the Silver Medal at the Asian Games. This medal is a testament to their talent and determination.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চেস নুপীগী তীমবু সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2023 10:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চেস নুপীগী তীমবু হাংজৌদা পাঙথোকপা এসিয়ন গেম্সতা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“ঐখোয়গী চেস নুপীগী তীমগী মফমদা এসিয়ন গেম্সতা সিলভর মেদল লৌদুনা য়ুমদা পুরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মেদল অসি মখোয়গর হৈ-শিংবা অমদি পুক্নিং চেৎপগী খুদম্নি‍।”