প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কম্পাউন্দ অর্চরীদা জ্যোতি সুরেখা বেন্নমনা পুৱারী ওইরবা গোল্দ লৌরকপদা থাগৎখ্রে
07 OCT 2023 8:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সকী কম্পাউন্দ অর্চরীদা জ্যোতি সুরেখা বেন্নমনা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"ভারতকীদমক চাউথোকচবা পোক্নীংঙাই ওইবা অতোপ্পা মীকুপ অমগা!
এসিয়ন গেম্সকী কম্পাউন্দ অর্চরীদা মাগী অহুম শুবা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক @VJSurekhaদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।
মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং স্কিলনা মখা তানা লৈবাক অসিবু চাউথোকচবা পোকহনখিগনি।"

Prime Minister's Office
PM hails Jyothi Surekha Vennam for a momentous Gold in Compound Archery
07 OCT 2023 8:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Jyothi Surekha Vennam for Gold Medal in Compound Archery at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Another proud moment for India!
Congratulations to @VJSurekha for clinching her third Gold Medal at Asian Games in Compound Archery.
Her dedication and skill continue to make the nation proud."