প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মহাক্কী লাল কিলাদা পীখিবা ৱারোলদা লাউথোকখিবশিং হন্না য়েংশিন্নবা মরু ওইবা মীফম অমা পাঙথোকখ্রে
07 OCT 2023 2:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্না লাল কিলাদগী পীখিবা ৱারোলদা লাউথোকখিবশিং অদু হন্না য়েংশিন্নবা ঙসি মরু ওইবা মীফম অমা পাঙথোকখ্রে।
মহাক্কী নীংতম নুমিৎকী ৱারোলদা প্রধান মন্ত্রীনা লায়রবা অমসুং মিদ্দল ক্লাসকী য়ুম শানবা অহোংবা মমলদা ক্রেদিৎ ফংহন্নবা ফোঙদোকখি। লাউথোকখিবা অসিগী পরিং মখাদা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখিবা অসি থবক ওইনা ওন্থোক্নবা শেম-শারিবশিং হন্না য়েংশিনখ্রে।
মহাক্কী নীংতম নুমিৎকী ৱারোলদা প্রধান মন্ত্রীনা য়ুমথোংশিংদা সোলর পাৱর ফংহন্নবগী মতাংদা ফোঙদোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা স্কিম অসি থবক ওইনা ওন্থোক্নবা শেম-শারিবশিং হন্না য়েংশিনখ্রে।

Prime Minister's Office
PM holds an important meeting to review announcements made in his Red Fort speech
07 OCT 2023 2:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today held an important meeting to review announcements made in his Red Fort speech.
In his Independence Day speech, Prime Minister had mentioned about ensuring affordable credit for poor and middle class housing. In line with this announcement, Prime Minister reviewed the preparations to implement this announcement.
In his Independence Day speech, Prime Minister had mentioned about ensuring solar power for households. Prime Minister reviewed preparations to execute this scheme.