প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ন গেম্সকী নুপাগী জেবলিন ইভেন্ততদা নীরজ চোপ্রানা থংন-থংননা অনিরক শুবা ওইনা সনাগী তকমান লৌরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
04 OCT 2023 7:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হাংজৌ এসিয়ন গেম্স 2022দা নুপাগী জেবলিন ইভেন্ততা নীরজ চোপ্রানা থংন-থংননা অনিরক শুবা ওইনা সনাগী তকমান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“এসিয়ন গেম্সতা নীরজ চোপ্রানা জেবলিন থ্রোদা থংন-থংননা অনিরক শুবা ওইনা গোল্দ লৌরকপা ঙমখি। পুৱারী ওইরবা মাইপাকপা অসিগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপা অসি মআক্না কত্থোকপা অমসুং চহি কয়া ত্রেনিং তৌরকপগী মহৈনি। মহাক্না মাইপাকপগী অনৌবা পনখৈ কয়া য়ৌবা ঙম্বা ওইরসনু। মঙোন্দ য়াইফ মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM celebrates second consecutive Gold Medal by Neeraj Chopra in Men's Javelin event at Asian Games
04 OCT 2023 7:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neeraj Chopra on winning the second consecutive Gold medal in Men's Javelin event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Second Consecutive Gold in Javelin Throw for Neeraj Chopra in the Asian Games. Congrats to him for this historic feat. This spectacular victory is the result of his dedication and years of training. May he keep scaling new heights of success. All the best to him.”