প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এথলেত মোহমেদ অফসাল পুলিকালাকথপু এসিয়ন গেম্সতা নুপাগী ৮০০ মিতরদা লুপাগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
03 OCT 2023 9:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ত্রেক অমসুং ফীল্দ এথলেত মোহমেদ অফসাল পুলিকালাকথপু এসিয়ন গেম্সতা নুপাগী ৮০০ মিতর ইভেন্ততা লুপাগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"মোহমেদ অফসাল পুলিকালাকথপু এসিয়ন গেম্সতা নুপাগী ৮০০ মিতর ইভেন্ততা লুপাগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি।
মহাক্কী হোৎনবা কনবা অমসুং হনবা লৈতবগী ৱাখল্লোনগী মহৈ য়াঞ্জরে। ভারতনা মায় পাকপা অসিগীদমক হরাওজরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Mohammed Afsal Pulikkalakath for winning silver in Men's 800 m at Asian Games
03 OCT 2023 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated track and field athlete Mohammed Afsal Pulikkalakath for winning a silver medal in the Men's 800 m event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations Mohammed Afsal Pulikkalakath for clinching the Silver Medal in the Men's 800m Asian Games event.
His hard work and resilience have paid off. India is rejoicing and celebrating this success. Well done!"