ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ପୁରୁଷ ୮୦୦ ମିଟର ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ମହମ୍ମଦ ଅଫଜଲ ପୁଲିକଲକାଥଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
03 OCT 2023 9:59PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ପୁରୁଷ ୮୦୦ ମିଟର ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଟ୍ରାକ ଏବଂ ଫିଲ୍ଡ କ୍ରୀଡାବିତ୍ ମହମ୍ମଦ ଅଫଜଲ ପୁଲିକଲକାଥଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ପୁରୁଷ ୮୦୦ ମିଟର ଏସୀୟ କ୍ରୀଡା ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ମହମ୍ମଦ ଅଫଜଲ ପୁଲିକଲାକାଥଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।
ତାଙ୍କର କଠିନ ପରିଶ୍ରମ ଏବଂ ସ୍ଥିରତା ଫଳପ୍ରଦ ହୋଇଛି । ଏହି ସଫଳତାକୁ ନେଇ ଭାରତ ଆନନ୍ଦିତ ଏବଂ ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛି । ବହୁତ ବଢିଆ !"

Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Mohammed Afsal Pulikkalakath for winning silver in Men's 800 m at Asian Games
03 OCT 2023 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated track and field athlete Mohammed Afsal Pulikkalakath for winning a silver medal in the Men's 800 m event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations Mohammed Afsal Pulikkalakath for clinching the Silver Medal in the Men's 800m Asian Games event.
His hard work and resilience have paid off. India is rejoicing and celebrating this success. Well done!"