প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী জেবলিন্দা অন্নু রানিনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
03 OCT 2023 10:05PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী জেবলিন্দা অন্নু রানিনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এথলেতিক্সতা অতোপ্পা সনাগী মেদল অমা ফংলে!
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী জেবলিন্দা মহাক্কী অখন্নবা পর্ফোমেন্স পীবগীদমক চাউথোকচবা ফাওই।
মসিগী সনাগী মেদল অসিনা ভারত চাউথোকচবা ফাওই। মহাক্কী পান্দম ৱাংবা ওইরসনু অমসুং ঐখোয় খুদিংমক পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু!”

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Annu Rani in Women's Javelin event at Asian Games 2022
03 OCT 2023 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Annu Rani on winning the Gold medal in Women's Javelin event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Another Gold in Athletics!
Extremely proud of Annu Rani for her outstanding performance in the Women's Javelin event at the Asian Games.
This Gold Medal has made India proud. May she keep aiming high and inspiring us all!”